Raport SPECIAL: 10 greseli care deterioreaza vederea

Abonează-te acum şi primeşti GRATUIT următoarele:

  • Raport Exclusiv: "Cele 10 greşeli periculoase care-ţi deteriorează vederea"

  • 2 exerciţii oculare pentru îmbunătăţirea vederii tale

  • Sfaturi prin email pentru a-ţi îmbunătăţi NATURALşi rapid vederea


3 aspecte importante privind imbunatatirea vederii in mod natural

Aplica sfaturile oferite la fiecare aspect prezentat si astfel ai oportunitatea de a-ti imbunatati natural vederea si de a vedea fara ochelari

imbunatatirea vederii in mod naturalDin experienta mea sunt 3 aspecte importante ce, odata intelese si aplicate, determina o imbunatatire rapida a vederii.

Altfel acest proces de a imbunatatire a vederii tale este incetinit sau chiar blocat.

Este necesar, mai intai, sa clarificam ce inseamna “a imbunatati” in contextul referitor la imbunatatirea naturala a sistemului vizual.

Conform DEX Online, imbunatatirea inseamna:
” A face ca ceva să devină sau a deveni mai bun, a face să capete sau a căpăta o valoare sau o calitate superioară; a (se) ameliora, a (se) îndrepta. [Var.: (înv.) îmbunătățá vb. I] – În + bunătate.”

Asadar imbunatatirea oricarei probleme de vedere consta in a o ameliora astfel incat aceasta sa se indrepte si sa devina de calitate superioara indiferent de problema de vedere.

In acest fel nu mai ai nevoie de o pereche de carje oculare cand privesti la departare si poti sa citesti mereu de aproape fara ochelari.

Imbunatatirea vederii fara ochelari

Acesta este primul aspect referitor la imbunatatirea si vindecarea vederii, si subliniaza faptul ca prin folosirea unei perechi de ochelari, acestia te ajuta doar sa vezi mai clar atunci cand sunt folositi.

Din pacate, atunci cand folosesti aceste dispozitive corectoare te si astepti la vindecarea vederii; insa se intampla exact opusul, deoarece ei nu trateaza deloc cauza ci doar efectul final – viciul de refractie.

Dar medicii recomanda ochelarii nu pentru imbunatatirea intr-o oarecare masura a vederii, ci doar pentru in a preveni cumva deteriorarea ei.

Acest fapt este evidentiat chiar pe un site unde se spune, facand referire la miopie, ca cica “nu poate fi prevenita, insa poate fi tratata extrem de eficient, fie prin purtarea de ochelari sau, din ratiuni estetice, de lentile de contact, ori prin operatie, care ne scapa o lunga perioada de timp de ochelari” – pe pagina http://www.avantaje.ro/articol/dr-ozana-moraru-iti-raspunde-la-intrebari-astazi-despre-miopie-2136474

Iti recomand ca atunci cand incepi imbunatatirea sistemului tau vizual sa stai cat mai putin timp cu ochelari, iar daca se poate chiar deloc.

De ce sa faci asa? Deoarece:

1. Atunci cand ii porti, pe langa faptul ca nu te ajuta sa ai o vedere mai buna, blocheaza imbunatatirea naturala a vederii tale.

2. In loc sa elibereze stresul din muschii oculari, tratand astfel cauza, ei stimuleaza
mentin si genereaza tensiune suplimentara astfel incat vederea ta se deterioreaza purtand ochelarii.

Asadar, pentru ca imbunatatirea sistemului tau vizual sa aiba loc, foloseste-ti ochii si stai cat mai mult timp fara ochelari.

Exercitii pentru imbunatatirea vederii

Al doilea aspect referitor la imbunatatirea vederii se refera la a intelege corect care este rolul unor exercitii in procesul de imbunatatire a acesteia in mod natural.

Fie ca este vorba de exercitii de miopie, hipermetropie, astigmatism sau alta problema de vedere – majoritatea oamenilor considera ca aceste exercitii trebuie sa intareasca musculatura oculara.

Acest lucru este total neadavarat si din pacate daca nu stii cum sa le efectuezi corect,
ele pot genera si mai multa tensiune in muschii extrinseci ai ochilor.

Iti spun toate acestea pentru ca imbunatatirea si vindecarea vederii tale sa fie cat se poate de rapida si ca sa stii ca exercitiile oculare au un rol simplu, eficient si bine definit – acela de a elibera tensiunea din musculatura oculara.

Mai exact, exercitiile realizeaza ceea ce ochelarii nu reusesc deloc – elibereaza tensiunea din muschii oculari si trateaza astfel cauza existenta.

Odata ce incepi sa folosesti exercitii de imbunatatirea vederii, testeaza si observa care elibereaza cel mai rapid tensiunea din muschii ochilor tai.

Cu siguranta unele exercitii vor fi mai eficiente decat altele, insa testeaza-le si apoi aplica mereu acele exercitii care simti ca te ajuta fara a mai continua sa aplici acele exercitii care observi  ca nu elibereaza deloc tensiunea.

Imbunatatirea in mod NATURAL a Vederii

Acesta este cel de-al treilea aspect si cel mai important, asa ca ca voi sublinia de ce vederea se imbunatateste natural.

“Imbunatatirea NATURALA” este un pleonasm intrucat a imbunatati inseamna a vindeca doar natural. Ochelarii, lentilele de contact sau operatia reprezinta metode artificiale.

A imbunatati natural, inseamna ca ceea ce faci sa fie natural pentru a readuce starea vederii tale la cea anterioara, in care ochii au o forma sferica si tu vezi clar.

Globul ocular la o vedere deteriorata este alungit sau turtit din cauza stresului prezent din musculatura extrinseca ochilor, iar aceasta nu este o stare ce se gaseste in mod natural.

Vederea sanatoasa are ochii perfect sferici iar stresul muscular nu este prezent.

Pentru obtinerea unei vederi clare, tehnicile de imbunatatire ale acesteia trebuie doar sa elibereze stresul muscular.

Odata ce muschii oculari sunt fara tensiune, ochii tai revin la forma sferica si vederea ta va fi din ce in ce mai clara.

Asadar, programul tau pentru imbunatatirea corecta a vederii tale in mod natural trebuie sa contina o serie de obiceiuri sanatoase ce vor re-educa ochii sa vada iarasi clar, asa cum e natural.

Bineinteles ca si exercitiile te vor ajuta, chiar daca ai miopie sau alta problema de vedere, dar obiceiurile sanatoase sunt mai importante pentru se pot efectua in orice activate din timpul zilei.

Acum, urmareste acest video in care se prezinta 3 Piloni necesari pentru imbunatatirea naturala a sistemului tau vizual:

Citeste si restul paginilor ce ajuta atat la miopie, hipermetropie cat si la celelalte tulburari de vedere:

Raport SPECIAL: 10 greseli care deterioreaza vederea

Abonează-te acum şi primeşti GRATUIT următoarele:

  • Raport Exclusiv: "Cele 10 greşeli periculoase care-ţi deteriorează vederea"

  • 2 exerciţii oculare pentru îmbunătăţirea vederii tale

  • Sfaturi prin email pentru a-ţi îmbunătăţi NATURALşi rapid vederea


Flavius
 

Cu ceva timp in urma am observat ca intoarcerea la NATURA, la NATURALUL si FIRESCUL lucrurilor, este singura solutie pentru a ne restaura si mentine sanatatea corpului. Articolele pe care le postez sunt pentru a te ajuta sa constientizezi si tu acest lucru si sa iti imbunatatesti vederea.