Raport SPECIAL: 10 greseli care deterioreaza vederea

Abonează-te acum şi primeşti GRATUIT următoarele:

  • Raport Exclusiv: "Cele 10 greşeli periculoase care-ţi deteriorează vederea"

  • 2 exerciţii oculare pentru îmbunătăţirea vederii tale

  • Sfaturi prin email pentru a-ţi îmbunătăţi NATURALşi rapid vederea


3 pasi simpli pentru imbunatatirea vederii la miopie

imbunatatirea vederii la miopieDaca suferi de miopie, cu siguranta stii cum este sa te frustreze incapacitatea de a vedea clar de  la 50, 100 de metri numarul sau numele autobuzului pe care il astepti …

…sau sa vezi incetosat semnele de circulatie atunci cand trebuie sa conduci.

Aceste frustrari se vor termina azi… daca aplici pasii pe care ti-i prezint mai jos.

Insa, inainte sa iti prezint acesti pasi, te sfatuiesc sa faci chiar acum urmatoarele lucruri:

Da-ti jos ochelarii sau lentilele de contact pe care le porti si citeste intregul articol fara ajutorul lor.

Poate ai sa zici ca nu poti sa citesti fara ajutorul ochelarilor, insa ai incredere si vei vedea ca se poate. Am purtat si eu ochelari si iti inteleg temerile –  important este ca se poate – doar aplica ce iti spun si ai sa vezi ca se poate imbunatati vederea ta.

Bun, acum ca ti-ai dat jos ochelarii, continua sa citesti articolul pana la final, iar daca simti ca ochii iti obosesc CLIPESTE.

Da, pur si simplu CLIPESTE de 5 ori si citeste randurile urmatoare.

Daca ochii iti obosesc, pur si simplu clipeste iarasi de 5 ori si astfel permiti imbunatatirea chiar si temporara a vederii tale.

Acum hai sa-ti prezint cei 3 pasi pentru a-ti imbunatati vederea:

Pasul 1: Poarta cat mai putin timp ochelarii pentru miopie

Ochelarii de miopie sunt destinati sa te ajute sa vezi bine la distanta si de aceea, cand privesti in apropiere, da-i jos si priveste fara ei ca intermediari.

Altfel, folosirea permanenta a ochelarilor de distanta chiar si atunci cand efectuezi activitati ce necesita vederea de aproape va genera stres suplimentar la nivelul ochilor tai si vederea ta de la distanta va slabi iar miopia ta va creste.

Foloseste ochelarii cat mai rar daca poti, si doar atunci cand ai stricta nevoie de ei – cand conduci sau efectuezi activitati ce pun viata ta si a celor din jur in pericol.

Acestia,cu toate ca au rol de trambulina si vezi imediat clar ce ii folosesti… ca revers al medaliei sunt si o bariera… adica purtandu-i mereu vei ajunge sa vezi incetosat chiar si la distantele la care inainte vedeai fara nici o problema.

Asadar, ochelarii nu te ajuta sub nici o forma la imbunatatirea vederii tale, asa ca poarta-i cat mai putin timp, fie ca ai o miopie mai mica sau mai mare.

De asta ti-am si spus mai sus sa ii dai jos si sa citesti articolul fara ei…

Pasul 2: Aplica obiceiuri sanatoase ce te ajuta la imbunatatirea vederii

Dupa cum cred ca ai inteles pana acum, un obicei nesanatos ce stopeaza imbunatatirea si vindecarea vederii este purtatul ochelarilor in permanenta.

Dar hai sa-ti prezint un obicei sanatos pentru ochii tai ce te va ajuta la imbunatatirea si vindecarea miopiei.

Ti-am spus mai sus sa dai jos ochelarii si apoi sa clipesti. Asadar, CLIPITUL este un obicei foarte important pentru imbunatatirea vederii tale.

De ce este atat de important? Pentru ca elibereaza tensiunea din muschii tai oculari, tensiune ce face ca ochii tai sa fie rigizi si tu sa vezi incetosat.
De fapt tu vezi incetosat pentru ca miopia din punct de vedere fiziologic este alungirea globului ocular.

Pasul 3: Continua sa eliberezi mereu tensiunea prezenta la miopie

Asadar, pasul 3 se refera sa aplici acele obiceiuri ce te ajuta sa eliberezi tensiunea din muschii tai oculari ce a generat miopia, si sa stopezi efectuarea obiceiurilor daunatoare vederii tale.

Daca doresti cu adevarat sa faci pasii necesari pentru imbunatatirea vederii, chiar daca ai o miopie incipienta sau mai mare, principiul este acelasi…

Elibereaza tensiunea, vederea ta se va imbunatati si vei scapa de vederea incetosata.

In pasul urmator iti recomand sa citesti ce este miopia ca sa intelegi si alte aspecte referitoare la miopie, precum si in procesul de vindecare.

Raport SPECIAL: 10 greseli care deterioreaza vederea

Abonează-te acum şi primeşti GRATUIT următoarele:

  • Raport Exclusiv: "Cele 10 greşeli periculoase care-ţi deteriorează vederea"

  • 2 exerciţii oculare pentru îmbunătăţirea vederii tale

  • Sfaturi prin email pentru a-ţi îmbunătăţi NATURALşi rapid vederea


Flavius
 

Cu ceva timp in urma am observat ca intoarcerea la NATURA, la NATURALUL si FIRESCUL lucrurilor, este singura solutie pentru a ne restaura si mentine sanatatea corpului. Articolele pe care le postez sunt pentru a te ajuta sa constientizezi si tu acest lucru si sa iti imbunatatesti vederea.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments